Βιολογικά υγειινό νερό

//Βιολογικά υγειινό νερό
Βιολογικά υγειινό νερό2019-01-03T21:10:49+00:00

Το καλό νερό είναι το κλειδί για όλες τις λειτουργίες του οργανισμού και χαρακτηρίζεται δίκαια σαν η υπ’ αριθμόν 1 τροφή. Η βιολογική αξία του νερού, που πίνουμε κάθε μέρα, είναι τεράστιας σημασίας για την υγεία μας.

b_puroluxglas3Μακροχρόνιες έρευνες του γάλλου ερευνητή και υδρολόγου καθηγητή Vincent απέδειξαν, ότι υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στην ποιότητα του πόσιμου νερού και την θνησιμότητα από ασθένειες του σημερινού μας πολιτισμού. Οι μελέτες αυτές έγιναν για πάνω από μία δεκαετία και συμπεριέλαβαν πόλεις και χωριά στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Στατιστικά αποδείχθηκε, ότι σε πόλεις με ψηλούς δείκτες θνησιμότητας από ασθένειες, όπως καρκίνος, θρομβώσεις κλπ., το πόσιμο νερό ήταν σκληρό με πολλά άλατα και περιείχε ουσίες, που δεν έχουν καμιά θέση σε ένα βιολογικά καθαρό νερό, όπως χημικά, μικρόβια, χλώριο, ιούς και πολλά άλλα.

Αντίθετα, όπου το νερό ήταν μαλακό, χωρίς σκληρότητα, και χημικά ανεπεξέργαστο, ο δείκτης θνησιμότητας ήταν πάρα πολύ μικρός.

Ενα καλό νερό – δηλαδή ένα βιολογικά υγειινό νερό – πρέπει να είναι ουδέτερο ή ελαφρά όξινο και να έχει αγωγιμότητα το πολύ 150μικρο-Siemens, δηλαδή να έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αντίθετα με ότι πολύς κόσμος πιστεύει σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο επιβοηθείται η καθημερινή αποτοξίνωση του οργανισμού. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στις “Συχνές Ερωτήσεις”.

Αν ένα νερό αντλείται από ποτάμια, λίμνες, ή όχι βαθύ υδροφόρο ορίζοντα είναι συνήθως μολυσμένο με χημικά κάθε είδους. Αν αυτό όμως το νερό υποστεί επεξεργασία προκειμένου να γίνει πόσιμο και επί πλέον προστεθεί χλώριο για να σκοτωθούν τα μικρόβια, τότε έχουμε στο τέλος ένα νερό, το οποίο περιέχει πια μόνο νεκρά μικρόβια! (νερό αλκαλικό και οξειδωμένο).

Τα εμφιαλωμένα νερά επειδή συνήθως αντλούνται από πηγές βαθειά στο έδαφος δεν έχουν τα παραπάνω προβλήματα. Ομως περιέχουν σχεδόν πάντα πολλά άλατα, διπλάσια και πάνω από το νερό βρύσης της Αθήνας. Αρα δεν συντελούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επί πλέον από πιθανή κακή συντήρηση δημιουργούνται μικρόβια. Επίσης η ποιότητα του πλαστικού μπουκαλιού είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα του νερού.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συμφωνείτε με αυτό OK