Βασικές αρχές MORA

//Βασικές αρχές MORA
Βασικές αρχές MORA2019-01-03T21:10:49+00:00

Η αυθεντική μέθοδος MORA του Dr.Franz Morell

Η μέθοδος MORA είναι μια διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδος, η οποία στηρίζεται στην αξιοποίηση των πάρα πολύ μικρών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία εκπέμπει ο ανθρώπινος οργανισμός. Η μέθοδος αυτή αναπτύχθηκε το 1977 από τον γερμανό γιατρό Dr.Franz Morell και τον ηλεκτρονικό μηχανικό Erich Rasche, από τα ονόματα των οποίων προέκυψε και η ονομασία MO-RA.
Στα τελευταία 25 χρόνια έρευνας από διακεκριμένους επιστήμονες στη Γερμανία και αλλού διαπιστώθηκε ότι:

Κάθε ζωντανός οργανισμός εκπέμπει τα δικά του μοναδικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία μπορουν να δεχθούν ηλεκτρονική επεξεργασία και κατόπιν να χρησιμοποιηθούν για θεραπευτικούς σκοπούς.

Επίσης είναι σήμερα γνωστό, ότι οι χημικές μεταβολές μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό ή στα ζώα ελέγχονται και ρυθμίζονται από την «πληροφορία», την οποία μεταφέρουν αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Επί πλέον δε, κάθε όργανο (π.χ. ήπαρ, καρδιά, έντερο κλπ.) και κάθε τύπος κυττάρου εκπέμπει τα δικά του ξεχωριστά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία ειναι και μοναδικά για τον κάθε οργανισμό. Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία αξιοποιούνται στη μέθοδο MORA μπορούν να παρομοιαστούν με αυτά του ηλεκτροκαρδιογραφήματος ή του εγκεφαλογραφήματος (είναι όμως διαφορετικά και πολύ μικρότερα σε μέγεθος).

Απελευθέρωση των εξισορροποιητικών δυνάμεων του οργανισμού

B_moraMORA Prinzip1smallΟποιαδήποτε διαταραχή στο σώμα αλλοιώνει την ισορροπία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να υπάρχει επηρεασμός των βιοφυσικών και βιοχημικών λειτουργιών.

Βλαβερές ουσίες, όπως π.χ. τα βαρέα μέταλλα, τα οποία παίρνουμε με την τροφή, το νερό ή από το περιβάλλον, επηρεάζουν το σώμα μας με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που και αυτές εκπέμπουν, διαταράζοντας έτσι την εξισορροποιητική – αμυντική ικανότητα του οργανισμού.

Λειτουργικές βλάβες συμβαίνουν, όταν ο οργανισμός δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει στις ξένες αυτές παθολογικές επιδράσεις, και τότε κατάληξη είναι η αρρώστια. 

Η μέθοδος MORA στηρίζεται στην έξυπνη ιδέα του Dr.Morell να εξουδετερώσει αυτά τα «βλαβερά» ηλεκτρομαγνητικά πεδία χρησιμοποιώντας την αντίστροφη εικόνα τους, ώστε να «απελευθερωθεί» ο άρρωστος οργανισμός και να επιβοηθηθεί η φυσική αυτοθεραπεία.

Τι δεν είναι η μέθοδος MORA

Δεν είναι κάποια μέθοδος ηλεκτροθεραπείας ή ακτινοβολίας. Πολύ δε περισσότερο δεν είναι κάποια παρα – ιατρική μέθοδος, στην οποία πρέπει να πιστέψει κανείς για να έχει αποτέλεσμα. Η μέθοδος MORA χρησιμοποιεί τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα της βιοφυσικής και η αποτελεσματικότητα της έχει ερευνηθεί και αποδειχθεί επιστημονικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συμφωνείτε με αυτό OK